כתבות אחרונות
בורקס דילק (צילום: ניר קיפניס)

עוד לא אבדה תקוותינו: הבורקס בשוק המסתורי של תל אביב שיגרום גם לארדואן להזיל ריר

סיור קולינרי באזור שוק התקווה שהתחיל עם בורקס, נגמר במנה שבה צרפתי ועיראקי נפגשים בגליל – ולא, זו לא התחלה של בדיחה, אלא תחילתה של תקווה גדולה
ניר קיפניס / 26/04/2025 | 06:11
ארטישוק (צילום: פסקל פרץ-רובין)

לב העניין: שלושה מתכונים טעימים לארטישוקים

פסקל פרץ-רובין / 25/04/25
אורי ואביעד  (צילום: אנטולי מיכאלו)

"לא חוגגים – מציינים": מסעדת פרא מציינת ארבע שנות פעילות בתפריט מיוחד

מיטל שרעבי / 23/04/25
תפריט שמן זית, קבוצת כרמים (צילום: אסף קרלה)

"מהשדה לצלחת": פסטיבל שמן זית ייחודי נפתח במסעדות כרמים

מיטל שרעבי / 23/04/25
פסטה ציידים של פרי (צילום: יח"צ)

מנה עם סיפור: פסטה לזכרו של לוחם שנפל ב-7 באוקטובר

מיטל שרעבי / 23/04/25
אנטיפסטי ירק (צילום: פסקל פרץ-רובין)

חגיגה ושמה אנטיפסטי: מנה צבעונית ועשירה של מגוון ירקות צלויים ומתובלים

פסקל פרץ-רובין / 22/04/25
מי מה מו (צילום: איתמר גינזבורג)

בשורה לשומרי הכשרות: רשת ההמבורגרים מתרחבת לצפון ולשפלה

מיטל שרעבי / 21/04/25
יין. אילוסטרציה (צילום: Freepik)

לכבוש את לב חמותך: היינות היקרים והיוקרתיים שישדרגו את שולחן החג

ניר קיפניס / 19/04/25
בננה, בננות (צילום: אינגאימג')

זה מוזר אבל אתם חייבים לנסות: הטריק שחייבים להכיר על בננות

מעריב אונליין / 19/04/25
בורקס מצות (צילום: פסקל פרץ-רובין)

מתכונים לפסח: בורקס משולשי מצות במלית בשר - ויש גם קינוח

פסקל פרץ-רובין / 18/04/25
עוגיות קוקוס מושלגות של שף קונדיטורית קרן קדוש (צילום: פרטי)

הכינו בעצמכם: עוגיות שוקולד מושלגות לפסח ללא גלוטן

יוספה קמחי / 17/04/25
אוכל אתיופי בסיור האוכל בנתניה (צילום: גיל גורפיין)

שמורת טבע קולינרית: השוק שאתם חייבים לבקר בו - לפני שייכחד

אלון צרפתי / 17/04/25
מופלטה (צילום: פסקל פרץ-רובין)

מוכנים למימונה? מתכון למופלטה מנצחת שתגרום לאורחים לעמוד בתור

פסקל פרץ-רובין / 15/04/25
שניצל (צילום: אינג'אימג')

אם אין לחם: הטריק הסודי שיהפוך את השניצל של פסח לבלתי נשכח

סוכנויות הידיעות / 13/04/25
אורז חום (צילום: אינגאימג')

מחקר חדש מצא: אורז חום פחות בריא מאורז לבן - והמלצות משרד הבריאות

סוכנויות הידיעות / 13/04/25
ארוחת בוקר, גרנולה (צילום: אינג אימג')

12 רעיונות מבריקים לארוחות בוקר כשרות לפסח שהם יותר ממצה

מעריב אונליין / 13/04/25
ניר קיפניס בסטקיית איסטנבול (צילום: ניר קיפניס)

עוד יש כאלה מקומות בארץ: הסטקייה האשקלונית שתשאיר אתכם בהלם מהחשבון

ניר קיפניס / 12/04/25
מרנג שבור של פסקל פרץ-רובין וכפיר חדד (צילום: פסקל פרץ-רובין)

סדר חדש: שילוב של טעמים מסורתיים וחדשים לכבוד חג הפסח

פסקל פרץ-רובין / 11/04/25
קישוט עם כיתוב לבקבוק יין (צילום: יוסי גמזו לטובה)

ארבע כוסות ושאלה: איזה יין לבחור השנה לליל הסדר?

נאוה רוזנפלד , שלומית דיליאון / 11/04/25
עוגת שוקולד לפסח (צילום: פסקל פרץ-רובין)

מתכון לפסח: עוגת שוקולד אישית, חמה, עשירה ומשמחת

פסקל פרץ-רובין / 10/04/25
התאמה אישית לכל אורח – טאץ' קטן שמשנה את החוויה (צילום: באדיבות סולתם,אנטולי מיכאלי)

שולחן ערוך: טיפים לשולחן חג בלתי נשכח

יוספה קמחי / 10/04/25
המסעדה של לוטם דרעי (צילום: לוטם דרעי)

כשר לפסח - והרבה יותר מזה: אלו המקומות לסעוד בהם בחג

אלון צרפתי / 10/04/25
הניצחון של חני (צילום: ניר קיפניס)

אם אתם רעבים, אל תיכנסו לכתבה הזאת: זה הקבב הרומני הטוב בישראל

ניר קיפניס / 09/04/25
אברהם דרייזין והשף יהונתן שרביט (צילום: דוד ישראלי)

השף יהונתן שרביט מייצג את ישראל בכנס בינלאומי יוקרתי במקסיקו

מיטל שרעבי / 08/04/25
מא פאו (צילום: אנטולי מיכאלו)

הודו בלב תל אביב: המסעדה הוותיקה עוברת מקום ומשדרגת תפריט

מיטל שרעבי / 08/04/25
אוכל במטוס. פחות גירוי לקולטני הריח (צילום: שאטרסטוק)

אחת ולתמיד: למה לאוכל במטוס יש טעם שונה – ומה קורה לבועות של הקולה?

ד"ר איתי גל / 07/04/25
יינות אדומים של קיץ, יקב פלדשטיין (צילום: פיפל פוטוגרפי)

אדום בקיץ? יקב פלדשטיין משיק סדרת יינות שמתאימים לאקלים הישראלי

מיטל שרעבי / 07/04/25
תפוזים (צילום: אינגאימג')

תפוזים הם הפתרון: 10 סיבות מדהימות לאכול שניים ביום

מעריב אונליין / 07/04/25
רולדין קולקצית פסח 2025 (צילום: רונן מנגן)

חגיגת פסח 2025: מקינוחים כשרים, קאווה ויין, עד פסטה וקפה חדש

ליאל עזור / 06/04/25
פינוקי האוכל של כרמל (צילום: ניר קיפניס)

בשוליים של השוק מצאתי את המסעדה הביתית הטובה בישראל

ניר קיפניס / 05/04/25
טען עוד כתבות

מתכונים

ארטישוק (צילום: פסקל פרץ-רובין)

לב העניין: שלושה מתכונים טעימים לארטישוקים

לקראת סוף העונה של הארטישוקים אני נוהגת לקנות כמות גדולה, לנקות ולהקפיא כדי שתמיד יהיו במטבח ליבות מוכנות לבישול. השבוע בחרתי להציע לכם שלושה מתכונים למנות בכיכובו של הירק הזה 
פסקל פרץ-רובין / 25/04/2025 | 12:27
אנטיפסטי ירק (צילום: פסקל פרץ-רובין)

חגיגה ושמה אנטיפסטי: מנה צבעונית ועשירה של מגוון ירקות צלויים ומתובלים

פסקל פרץ-רובין / 22/04/25
בורקס מצות (צילום: פסקל פרץ-רובין)

מתכונים לפסח: בורקס משולשי מצות במלית בשר - ויש גם קינוח

פסקל פרץ-רובין / 18/04/25
מופלטה (צילום: פסקל פרץ-רובין)

מוכנים למימונה? מתכון למופלטה מנצחת שתגרום לאורחים לעמוד בתור

פסקל פרץ-רובין / 15/04/25
שניצל (צילום: אינג'אימג')

אם אין לחם: הטריק הסודי שיהפוך את השניצל של פסח לבלתי נשכח

סוכנויות הידיעות / 13/04/25

סנהדרינק -אלכוהול ועוד

יינות אדומים של קיץ, יקב פלדשטיין (צילום: פיפל פוטוגרפי)

אדום בקיץ? יקב פלדשטיין משיק סדרת יינות שמתאימים לאקלים הישראלי

היינן אבי פלדשטיין מגדיר מחדש את תרבות היין המקומית עם סדרת יינות אדומים קלילים, רעננים ומתוחכמים, המשלבים מסורת והשראה אזורית עם חדשנות וטכניקות ייצור ייחודיות המותאמות לאקלים החם של ישראל
מיטל שרעבי / 07/04/2025 | 12:56
בירה קורונה מהחבית (צילום: מיטל שרעבי)

הרענון המושלם לקיץ: קורונה משיקה לראשונה בישראל מזיגה מהחבית

מיטל שרעבי / 27/03/25
קוניאק (צילום: אינגאימג')

בוטיק צרפתי: הקוניאק והארמניאק החדשים שמשגעים את ישראל

מיטל שרעבי / 05/03/25
סורסטו (צילום: יחצ)

דייט יוקרתי מבלי לאבד את התחתונים: בר היין החדש ששובר את השוק

103FM / 02/01/25
רוני אשל (צילום: באדיבות המשפחה)

גבורה בכוס יין: כך מנציח יקב רמת נגב את זכרה של רוני אשל

מיטל שרעבי / 23/12/24