כתבות אחרונות
אסף גרניט ל-Hackett London (צילום: יריב פיין וגיא כושי)

קבוצת מחניודה מציתה את החורף: פופ-אפ חדש ייפתח בשוק של ירושלים

אחרי שכבשה את בירות אירופה, קבוצת מחניודה מפתיעה עם "סטקייה" - פופ-אפ חורפי חדש עם שיפודים, סלטים וסטייקים על גחלים. פתיחה רשמית ב-5 בנובמבר בחלל מסעדת "צמח"
מיטל שרעבי / 26/10/2025 | 14:33
בבקה שמרים שוקולד של מאפיית לחמים (צילום: דניאל לילה)

עוגת השמרים הישראלית שכבשה את ארה"ב – ויש לנו את המתכון

מעריב אונליין / 26/10/25
פאב "עמירם" בתל אביב (צילום: ניר קיפניס)

בלי גימיקים ובלי יח״צ: המקום שמוכיח שאוכל טוב לא צריך טריק

ניר קיפניס / 25/10/25
אידי ישראלוביץ', מסעדת 'אידי' (צילום: אנטולי קרינצקי)

“הכול קרס ברגע אחד”: המסעדן הוותיק מדבר בפתיחות על המשבר | ריאיון מיוחד

פלד ארבלי / 25/10/25
רפאלו (צילום: בתיה גלעדי)

המסעדה שמוכיחה שאיכות לא חייבת כתובת תל־אביבית

בתיה גלעדי / 25/10/25
 מסעדת צ’אקרה הירושלמית (צילום: אסף קרלה) has-video

המסעדה הישראלית שזכתה בתחרות היוקרתית ביותר של עולם הקולינריה

מיטל שרעבי / 24/10/25
קנלוני בשר (צילום: שאטרסטוק)

כשאיטליה פוגשת את טורקיה: קנלוני הבשר של השף ליאון אלקלעי

103FM / 24/10/25
חטיפי תמרים ללא אפיה (צילום: פסקל פרץ-רובין)

עם ספל תה בצד: עוגיות פריכות שמתפצפצות בפה עם כל נגיסה

פסקל פרץ-רובין / 24/10/25
דג לברק ורטטוי ירקות. מסעדת תלם (צילום: אסף קרלה)

“מסעדה שמדברת בלחש”: תלם של ענר פורמן היא יצירת אמנות שקטה

אלון צרפתי / 23/10/25
אידי ישראלוביץ', 'אידי' (צילום: ללא קרדיט)

רעידת אדמה קולינרית: מסעדת הדגים המיתולוגית על סף סגירה

פלד ארבלי / 23/10/25
תפריט תאילנדי במסעדת הלופט (צילום: אמיר מנחם)

לא צריכים לטוס לתאילנד: המסעדה שמביאה את כל המחוזות לכאן

מיטל שרעבי / 22/10/25
חזה עוף וקארי חומוס (צילום: פסקל פרץ-רובין)

חוזרים לשגרה: מתכון מהיר למנה מנצחת שתסגור לכם את הפינה לצהריים

פסקל פרץ-רובין / 21/10/25
Hundred Burgers (צילום: רשתות חברתיות)

בפחות מ-50 ש"ח: זה ההמבורגר הטוב ביותר בעולם

מעריב אונליין / 21/10/25
גל בן משה (צילום: Christoph Soeder/dpa)

כוכב המישלן הישראלי פותח מסעדה ביעד האהוב על הישראלים

מעריב אונליין / 21/10/25
רותס (צילום:  עוז אוחיון)

מטבח לבנטיני עם גישה עכשווית: ROOTS בעכו משיקה תפריט חדש

מעריב אונליין / 20/10/25
ביצת קינדר, טרטר סלמון. גליליון (צילום: אלון צרפתי)

נווה מדבר גלילי: את המנה הזו במלון בצפון לא התכוננתי לפגוש

אלון צרפתי / 19/10/25
פאנקי (צילום: בתיה גלעדי)

בואי ונביא לך ת'פאנק: המקום שיגרום לכם להתאהב באוכל יפני אמיתי

בתיה גלעדי / 18/10/25
קלמנ'ס  (צילום: ניר קיפניס)

הצגה של איש אחד: אחד המקומות הכי טעימים בישראל ממש מתחת לאף

ניר קיפניס / 18/10/25
קציצות דגים (צילום: פסקל פרץ-רובין)

המתכון המנצח: קציצות דגים בשלושה רטבים שתתאהבו בהם | פסקל פרץ-רובין

פסקל פרץ-רובין / 17/10/25
שמירז – הביישל שופ של מיכל אפשטיין (צילום: אסף קרלה)

זוכת מאסטר שף פתחה בייגל שופ בתל אביב - והסיפור מתחיל בברוקלין

מיטל שרעבי / 16/10/25
קפרזה - מסעדת לילי באילת (צילום: שני בריל)

הוא סגר מסעדה מצליחה ביותר באילת - ועכשיו פותח חדשה על הים

מיטל שרעבי / 16/10/25
פסטייה / מאפה עלי פילו ופרגיות (צילום: פסקל פרץ-רובין)

עייפים מלעמוד במטבח? שלושה מתכונים מרשימים לשמחת תורה שתתקתקו במהירות

פסקל פרץ-רובין / 11/10/25
מק דיויד (צילום: בתיה גלעדי)

גם ארבעה עשורים אחרי: ההמבורגר שמנצח את מקדונלד’ס

בתיה גלעדי / 11/10/25
מכונת השוקולד בקניון TLV (צילום: טל איז'ק)

שוקולד בצורת כלי עבודה? "זה הבסט סלר. המון נשים קונות את זה" | ריאיון מיוחד

אילנה שטוטלנד / 10/10/25
זנזי טאקו טונה  (צילום: אלון צרפתי) has-video

אילת גילמה הבינוניות הקולינרית במיטבה - עד שהגיע “Zanzi"

אלון צרפתי / 09/10/25
קיוטו&רפא  (צילום: דויד מויאל)

לערב אחד בלבד: השף רפאל בן עוליאל חוזר למסעדת קיוטו

מעריב אונליין / 08/10/25
שגב דיינר בפתח תקווה (צילום: גיל אבירם)

הטעמים של הסתיו: ארבעה מקומות שחייבים לטעום

ליאל עזור / 08/10/25
קפה אספרסו (צילום: אינגאימג')

שלושה מאכלים שלא כדאי לאכול בבוקר - ושלושה שכן

מעריב אונליין / 08/10/25
רחוב אריה שנקר (צילום: מאיה כהן)

סגרו להם את התריס: אחד מהרחובות הטעימים בישראל הולך ונעלם

מאיה כהן / 07/10/25
יוגורט נמלים (צילום: רשתות חברתיות) has-video

זה אחד היוגורטים הטובים בעולם - לא תאמינו מה המרכיב הסודי

סוכנויות הידיעות / 07/10/25
טען עוד כתבות

מתכונים

בבקה שמרים שוקולד של מאפיית לחמים (צילום: דניאל לילה)

עוגת השמרים הישראלית שכבשה את ארה"ב – ויש לנו את המתכון

עוגת השמרים של אורי שפט, מייסד מאפיית "לחמים", נבחרה לרשימת המאפים הטובים בעולם של הניו יורק טיימס. העוגה, שזכתה לכינוי "העוגה שבנתה את המאפייה", הובילה ל"תחיית הבבקה" בארה"ב
מעריב אונליין / 26/10/2025 | 12:17
קנלוני בשר (צילום: שאטרסטוק)

כשאיטליה פוגשת את טורקיה: קנלוני הבשר של השף ליאון אלקלעי

103FM / 24/10/25
חטיפי תמרים ללא אפיה (צילום: פסקל פרץ-רובין)

עם ספל תה בצד: עוגיות פריכות שמתפצפצות בפה עם כל נגיסה

פסקל פרץ-רובין / 24/10/25
חזה עוף וקארי חומוס (צילום: פסקל פרץ-רובין)

חוזרים לשגרה: מתכון מהיר למנה מנצחת שתסגור לכם את הפינה לצהריים

פסקל פרץ-רובין / 21/10/25
קציצות דגים (צילום: פסקל פרץ-רובין)

המתכון המנצח: קציצות דגים בשלושה רטבים שתתאהבו בהם | פסקל פרץ-רובין

פסקל פרץ-רובין / 17/10/25

סנהדרינק -אלכוהול ועוד

אסף גרניט ל-Hackett London (צילום: יריב פיין וגיא כושי)

קבוצת מחניודה מציתה את החורף: פופ-אפ חדש ייפתח בשוק של ירושלים

אחרי שכבשה את בירות אירופה, קבוצת מחניודה מפתיעה עם "סטקייה" - פופ-אפ חורפי חדש עם שיפודים, סלטים וסטייקים על גחלים. פתיחה רשמית ב-5 בנובמבר בחלל מסעדת "צמח"
מיטל שרעבי / 26/10/2025 | 14:33
תפריט תאילנדי במסעדת הלופט (צילום: אמיר מנחם)

לא צריכים לטוס לתאילנד: המסעדה שמביאה את כל המחוזות לכאן

מיטל שרעבי / 22/10/25
שמירז – הביישל שופ של מיכל אפשטיין (צילום: אסף קרלה)

זוכת מאסטר שף פתחה בייגל שופ בתל אביב - והסיפור מתחיל בברוקלין

מיטל שרעבי / 16/10/25
קפרזה - מסעדת לילי באילת (צילום: שני בריל)

הוא סגר מסעדה מצליחה ביותר באילת - ועכשיו פותח חדשה על הים

מיטל שרעבי / 16/10/25
קיוטו (צילום: דויד מויאל)

יפנית עכשווית: המסעדה הוותיקה במרכז מציגה תפריט חדש 

מיטל שרעבי / 28/09/25

חדשות מעולם האוכל

פאב "עמירם" בתל אביב (צילום: ניר קיפניס)

בלי גימיקים ובלי יח״צ: המקום שמוכיח שאוכל טוב לא צריך טריק

"עמירם" בצפון הישן של תל אביב, אינו רק נמל הבית שלי ולא רק אחד הברים עם תפריט האוכל המשובח ביותר בתל אביב, אלא גם מקום שיגרום אפילו ללוגם מזדמן להרגיש כמו אחד הקבועים
ניר קיפניס / 25/10/2025 | 10:49
אידי ישראלוביץ', מסעדת 'אידי' (צילום: אנטולי קרינצקי)

“הכול קרס ברגע אחד”: המסעדן הוותיק מדבר בפתיחות על המשבר | ריאיון מיוחד

פלד ארבלי / 25/10/25
רפאלו (צילום: בתיה גלעדי)

המסעדה שמוכיחה שאיכות לא חייבת כתובת תל־אביבית

בתיה גלעדי / 25/10/25
 מסעדת צ’אקרה הירושלמית (צילום: אסף קרלה) has-video

המסעדה הישראלית שזכתה בתחרות היוקרתית ביותר של עולם הקולינריה

מיטל שרעבי / 24/10/25
אידי ישראלוביץ', 'אידי' (צילום: ללא קרדיט)

רעידת אדמה קולינרית: מסעדת הדגים המיתולוגית על סף סגירה

פלד ארבלי / 23/10/25