פיצה איקס ראשון לציון (צילום: דוד מויאל)

בראנץ', פיצה ותוספות מטורפות – הסניף החדש של פיצה איקס

עומר סימון, שחקן כדור יד שהתחיל להכין פיצות בבית בקורונה, פותח סניף רביעי בראשון לציון. הסניף החדש כולל בראנץ' מ-9 בבוקר, תפריט מורחב וקינוח שיוצא ממקרר ורוד נעול עם מוזיקה ואורות
מיטל שרעבי / 27/11/2025 | 12:48
מזקקת מקאלן בזהות מיתוגית חדשה (צילום: אמיר יעקבי )

החיבור המושלם: מקאלן בעיצוב חדש ושיתוף פעולה עם מסעדת Pop&Pope

מיטל שרעבי / 27/11/25
מסעדת אלנה (צילום: שירן כהן שי)

הכי טובות בעולם: 8 מסעדות ישראליות נכנסו לרשימת לה ליסט 2026

מיטל שרעבי / 25/11/25
לוצ’אנה  (צילום: אסף קרלה)

הטעם האיטלקי: המסעדה של בעלה של עדן בן זקן נפתחה

מיטל שרעבי / 25/11/25
פאי דלעת ב-Taurus (צילום: יח"צ)

הודו בתנור, פאי דלעת וספייריבס: חג ההודיה מגיע ל-Taurus

מיטל שרעבי / 24/11/25
רד קארי, מסעדת SUMO (צילום: רווית יוסף)

לא רק תל אביב יודעת: המסעדה שמביאה את הטעמים האסייתיים לחולון

מיטל שרעבי / 19/11/25
מעדניית דאדי (צילום: רן רנבי)

הפתעת השבוע: המעדנייה התל אביבית החדשה שכדאי להכיר

מיטל שרעבי / 17/11/25
אירועי ראשון המסיק של רוברטה וינצ'י ופתורה (צילום: שני הלוי)

רק 5 ימים: מה קורה ב"רוברטה וינצ'י' שלא קרה כל השנה?

מיטל שרעבי / 16/11/25
גלנמורנג'י פופ-אפ (צילום: רוי גיא)

מה קורה בשוק לוינסקי בשבוע הקרוב? רמז: זה מתובל

מיטל שרעבי / 16/11/25
סמאש פנקייק, בנדיקט (צילום: דרור עינב)

פנקייק סביח ופנקייק בורגר? הפסטיבל שמשנה את כללי המשחק

מיטל שרעבי / 13/11/25
גיטה בערב (צילום: דור לוי)

מסעדת השיפודים שהפכה להצלחה בלוינסקי משיקה תפריט ערב חדש

מיטל שרעבי / 13/11/25
ביישל קינמון וצימוקים (צילום: סתיו כץ)

סוף לתורים? שמירז משיקה משלוחים לבית לראשונה

מיטל שרעבי / 13/11/25
השפים המשתתפים במיי כושר מניו (צילום: אסף קרלה,יהונתן בן חיים,חיים יוסף,נועם פריסמן,עומר סבח)

מה מברכים על גורמה? חמישה שפים מובילים מבשלים לראשונה כשר

מיטל שרעבי / 05/11/25
שולחן השף של סן פלגרינו  (צילום: שוקה כהן)

לא עוד ארוחה במסעדה: חוויית שולחן השף מגיעה לישראל

מיטל שרעבי / 02/11/25
מתחם קולינריה עכשווית לסדנאות בישול (צילום: שני צדקריו)

הביסטרו שכבר כבש את חיפה - עכשיו מזמין אתכם אל מאחורי הקלעים

מיטל שרעבי / 02/11/25
אסף גרניט ל-Hackett London (צילום: יריב פיין וגיא כושי)

קבוצת מחניודה מציתה את החורף: פופ-אפ חדש ייפתח בשוק של ירושלים

מיטל שרעבי / 26/10/25
תפריט תאילנדי במסעדת הלופט (צילום: אמיר מנחם)

לא צריכים לטוס לתאילנד: המסעדה שמביאה את כל המחוזות לכאן

מיטל שרעבי / 22/10/25
שמירז – הביישל שופ של מיכל אפשטיין (צילום: אסף קרלה)

זוכת מאסטר שף פתחה בייגל שופ בתל אביב - והסיפור מתחיל בברוקלין

מיטל שרעבי / 16/10/25
קפרזה - מסעדת לילי באילת (צילום: שני בריל)

הוא סגר מסעדה מצליחה ביותר באילת - ועכשיו פותח חדשה על הים

מיטל שרעבי / 16/10/25
קיוטו (צילום: דויד מויאל)

יפנית עכשווית: המסעדה הוותיקה במרכז מציגה תפריט חדש 

מיטל שרעבי / 28/09/25
קולקציית ראש השנה, מאפיית רולדין (צילום: רונן מנגן) has-video

העוגה שנבחרה לכוכבת של ראש השנה 2025

אילנה שטוטלנד / 19/09/25
מרק דושפרה (צילום: חנן מרגילן)

הקבב הכי טוב בישראל והמרק הכי טעים - נמצאים באותה המסעדה

ניר קיפניס / 06/09/25
ויצינו טראטין מקושקשת (צילום: יח"צ)

הקינוחים שיעיפו אתכם באוויר: נתניה מעולם לא הייתה קרובה יותר לצרפת

אלון צרפתי / 04/09/25
יינות, וויסקי ובירות לקראת החגים (צילום: אייל קרן,יחצ חול,יחצ,חול מקאלן)

מה נשתה בחג? משקאות חגיגיים לשולחן ראש השנה

ליאל עזור / 03/09/25
הפיתה האולטימטיבית ואחד הביסים הטעימים שיצא לי לחוות בשנים האחרונות. "הברברי" (צילום: ניר קיפניס)

נתח הבשר העסיסי ביותר שאכלתי: המוסד האגדי עבר מיפו, הטעם נשאר נדיר

ניר קיפניס / 22/08/25
מאי שופן, אמורי גישון (צילום: פרטי)

התלמידה הישראלית של מלך השוקולד פותחת מקום חדש בבני דרור

מעריב אונליין / 04/09/25
מושב קדש ברנע-יקב רמת נגב-טבע-חקלאות-כרם ענבים (צילום: דניאל בר )

מיוון למדבר: יקב רמת נגב נוטע לראשונה בישראל את זן הענבים האסרטיקו

מיטל שרעבי / 09/06/25
סוביניון בלאן, מחיר 59.90 שקל (צילום: יח"צ)

יינות לבנים ורוזה לשבועות 2025: 8 המלצות מיוחדות

מיטל שרעבי / 26/05/25
יינות אדומים של קיץ, יקב פלדשטיין (צילום: פיפל פוטוגרפי)

אדום בקיץ? יקב פלדשטיין משיק סדרת יינות שמתאימים לאקלים הישראלי

מיטל שרעבי / 07/04/25
בירה קורונה מהחבית (צילום: מיטל שרעבי)

הרענון המושלם לקיץ: קורונה משיקה לראשונה בישראל מזיגה מהחבית

מיטל שרעבי / 27/03/25
טען עוד כתבות

מתכונים

עוגת תפוזים (צילום: פסקל פרץ-רובין)

תחילת עונת התפוזים: עוגת תפוזים אווירירית ורכה שתעשה לכם את החורף

פרי ההדר בשיאו, ועוגת התפוזים האוורירית והמהירה שנאפית בתנור, שאני מרבה להכין לבני משפחתי כשמתחילה עונת ההדרים - ומפיצה ריח משכר בבית
פסקל פרץ-רובין / 25/11/2025 | 13:04
בראוניז שוקולד דובאי (צילום: ליאל עזור)

תתכוננו להתמכר: מתכון לבראוניז שוקולד דובאי

ליאל עזור / 24/11/25
קדרת שעועית וכמון /  טְבִּיכַת לוּבְיָה בִּלכַּמוּן (צילום: פסקל פרץ-רובין)

הקסם שבפנים: קדרת שעועית עשירה ומטריפה לסוף השבוע | פסקל פרץ-רובין

פסקל פרץ-רובין / 22/11/25
מרק תירס (צילום: פסקל פרץ-רובין)

תתכוננו לביקוש בלתי פוסק: מרק תירס שיהפוך ללהיט במטבח

פסקל פרץ-רובין / 18/11/25
דפי אורז (צילום: פסקל פרץ-רובין)

טעם של בריאות: גם תזונה רפואית יכולה להיות חגיגה קולינרית

פסקל פרץ-רובין / 15/11/25

חדשות מעולם האוכל

טאטאמי (צילום: יח"צ)

כן, זה אמיתי: האסייתית הכשרה שמתאימה גם לנשים בהריון

מסעדת טאטאמי משנה כיוון: עוברת לכתובת חדשה בשדרות מוריה ומשיקה תפריט כשר שעוצב מחדש - כולל התאמות לשומרי כשרות, לנשים בהריון, לרגישים לגלוטן ולסועדים צמחוניים וטבעוניים
מעריב אונליין / 27/11/2025 | 11:46
סיח. פתיחת שולחן (צילום: נדב יהלומי)

הכי לא שגרתי שיש: השיפודייה שמגישה את מה שאף אחד אחר לא מעז

אלון צרפתי / 27/11/25
אצל עובד בכפר (צילום: מאיה כהן)

מהכפר לעיר: "מפלצת השיפודים" של ישראל בדרך לכבוש את תל אביב

יניב גרנות, וואלה! אוכל / 26/11/25
מרק כתום (צילום: אסתר שכטמן)

חיבוק בקערה: המרק הכתום הזה ישנה לכם את החורף

אסתר שכטמן / 25/11/25
"שמנא" (צילום: אלעד ברנגה)

תענוג בכפית: הגלידה הכי טובה בארץ נמצאת בפנינה הקולינרית החדשה של ישראל

ליאת שניידר / 25/11/25