הסמטה by Chef Panda (צילום: בר פיטוסי)

סמאש בורגר ב-35 שקלים – הסמטה והשף פנדה ביחד בעזריאלי

"הסמטה" פותחת סניף חדש במרכז עזריאלי תל אביב בשיתוף פעולה ראשון מסוגו עם השף פנדה. התפריט כולל סמאש בורגר מחומרי גלם ישראליים בלבד במחירים שוברי שוק החל מ-35 שקל
מיטל שרעבי / 01/12/2025 | 13:21
OTOTO SUSHI (צילום: הפתרון)

חוויה אסייתית במרכז הארץ: OTOTO SUSHI משחזרות שוקי לילה

מיטל שרעבי / 01/12/25
אסף גרניט (צילום: הילה אייזינגר)

אוכלים במסעדה? עכשיו אתם יכולים להגשים חלום של ילד חולה - וגם לקבל קינוח חינם

מיטל שרעבי / 01/12/25
פיצה איקס ראשון לציון (צילום: דוד מויאל)

בראנץ', פיצה ותוספות מטורפות – הסניף החדש של פיצה איקס

מיטל שרעבי / 27/11/25
מזקקת מקאלן בזהות מיתוגית חדשה (צילום: אמיר יעקבי )

החיבור המושלם: מקאלן בעיצוב חדש ושיתוף פעולה עם מסעדת Pop&Pope

מיטל שרעבי / 27/11/25
מסעדת אלנה (צילום: שירן כהן שי)

הכי טובות בעולם: 8 מסעדות ישראליות נכנסו לרשימת לה ליסט 2026

מיטל שרעבי / 25/11/25
לוצ’אנה  (צילום: אסף קרלה)

הטעם האיטלקי: המסעדה של בעלה של עדן בן זקן נפתחה

מיטל שרעבי / 25/11/25
פאי דלעת ב-Taurus (צילום: יח"צ)

הודו בתנור, פאי דלעת וספייריבס: חג ההודיה מגיע ל-Taurus

מיטל שרעבי / 24/11/25
רד קארי, מסעדת SUMO (צילום: רווית יוסף)

לא רק תל אביב יודעת: המסעדה שמביאה את הטעמים האסייתיים לחולון

מיטל שרעבי / 19/11/25
מעדניית דאדי (צילום: רן רנבי)

הפתעת השבוע: המעדנייה התל אביבית החדשה שכדאי להכיר

מיטל שרעבי / 17/11/25
אירועי ראשון המסיק של רוברטה וינצ'י ופתורה (צילום: שני הלוי)

רק 5 ימים: מה קורה ב"רוברטה וינצ'י' שלא קרה כל השנה?

מיטל שרעבי / 16/11/25
גלנמורנג'י פופ-אפ (צילום: רוי גיא)

מה קורה בשוק לוינסקי בשבוע הקרוב? רמז: זה מתובל

מיטל שרעבי / 16/11/25
סמאש פנקייק, בנדיקט (צילום: דרור עינב)

פנקייק סביח ופנקייק בורגר? הפסטיבל שמשנה את כללי המשחק

מיטל שרעבי / 13/11/25
גיטה בערב (צילום: דור לוי)

מסעדת השיפודים שהפכה להצלחה בלוינסקי משיקה תפריט ערב חדש

מיטל שרעבי / 13/11/25
ביישל קינמון וצימוקים (צילום: סתיו כץ)

סוף לתורים? שמירז משיקה משלוחים לבית לראשונה

מיטל שרעבי / 13/11/25
השפים המשתתפים במיי כושר מניו (צילום: אסף קרלה,יהונתן בן חיים,חיים יוסף,נועם פריסמן,עומר סבח)

מה מברכים על גורמה? חמישה שפים מובילים מבשלים לראשונה כשר

מיטל שרעבי / 05/11/25
שולחן השף של סן פלגרינו  (צילום: שוקה כהן)

לא עוד ארוחה במסעדה: חוויית שולחן השף מגיעה לישראל

מיטל שרעבי / 02/11/25
מתחם קולינריה עכשווית לסדנאות בישול (צילום: שני צדקריו)

הביסטרו שכבר כבש את חיפה - עכשיו מזמין אתכם אל מאחורי הקלעים

מיטל שרעבי / 02/11/25
אסף גרניט ל-Hackett London (צילום: יריב פיין וגיא כושי)

קבוצת מחניודה מציתה את החורף: פופ-אפ חדש ייפתח בשוק של ירושלים

מיטל שרעבי / 26/10/25
תפריט תאילנדי במסעדת הלופט (צילום: אמיר מנחם)

לא צריכים לטוס לתאילנד: המסעדה שמביאה את כל המחוזות לכאן

מיטל שרעבי / 22/10/25
שמירז – הביישל שופ של מיכל אפשטיין (צילום: אסף קרלה)

זוכת מאסטר שף פתחה בייגל שופ בתל אביב - והסיפור מתחיל בברוקלין

מיטל שרעבי / 16/10/25
קפרזה - מסעדת לילי באילת (צילום: שני בריל)

הוא סגר מסעדה מצליחה ביותר באילת - ועכשיו פותח חדשה על הים

מיטל שרעבי / 16/10/25
קיוטו (צילום: דויד מויאל)

יפנית עכשווית: המסעדה הוותיקה במרכז מציגה תפריט חדש 

מיטל שרעבי / 28/09/25
קולקציית ראש השנה, מאפיית רולדין (צילום: רונן מנגן) has-video

העוגה שנבחרה לכוכבת של ראש השנה 2025

אילנה שטוטלנד / 19/09/25
מרק דושפרה (צילום: חנן מרגילן)

הקבב הכי טוב בישראל והמרק הכי טעים - נמצאים באותה המסעדה

ניר קיפניס / 06/09/25
ויצינו טראטין מקושקשת (צילום: יח"צ)

הקינוחים שיעיפו אתכם באוויר: נתניה מעולם לא הייתה קרובה יותר לצרפת

אלון צרפתי / 04/09/25
יינות, וויסקי ובירות לקראת החגים (צילום: אייל קרן,יחצ חול,יחצ,חול מקאלן)

מה נשתה בחג? משקאות חגיגיים לשולחן ראש השנה

ליאל עזור / 03/09/25
הפיתה האולטימטיבית ואחד הביסים הטעימים שיצא לי לחוות בשנים האחרונות. "הברברי" (צילום: ניר קיפניס)

נתח הבשר העסיסי ביותר שאכלתי: המוסד האגדי עבר מיפו, הטעם נשאר נדיר

ניר קיפניס / 22/08/25
מאי שופן, אמורי גישון (צילום: פרטי)

התלמידה הישראלית של מלך השוקולד פותחת מקום חדש בבני דרור

מעריב אונליין / 04/09/25
מושב קדש ברנע-יקב רמת נגב-טבע-חקלאות-כרם ענבים (צילום: דניאל בר )

מיוון למדבר: יקב רמת נגב נוטע לראשונה בישראל את זן הענבים האסרטיקו

מיטל שרעבי / 09/06/25
טען עוד כתבות

מתכונים

פאי פקאן ביתי מנצח (צילום: ליאל עזור)

פאי פקאן מהחלומות: המתכון שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם

טארט פקאן זהוב עם קרמל רך וקלתית פריכה, שנראה כמו יצירת קונדיטוריה אך מפתיע בפשטות ההכנה: מתכון ביתי מרשים שמבטיח מחמאות בכל הגשה.
ליאל עזור / 01/12/2025 | 13:36
פודטראק בר-בורניה  (צילום: Daniel Yeshua)

הים הגיע לנגב: פודטראק דגים חדש בשוק באר שבע

מעריב אונליין / 30/11/25
חצ'פורי (צילום: אסתר שכטמן)

ירשים גם את חמותכם: חצ'פורי אצ'רולי מטריף - עם טוויסט

אסתר שכטמן / 30/11/25
מרק ברוקולי מוקרם בפסטיבל המרקים של ענבל (צילום:  עוז אוחיון)

מוגש בחום: מרקים שווים שאפשר לאכול גם כשלא קר

פסקל פרץ-רובין / 29/11/25
עוגת תפוזים (צילום: פסקל פרץ-רובין)

תחילת עונת התפוזים: עוגת תפוזים אווירירית ורכה שתעשה לכם את החורף

פסקל פרץ-רובין / 25/11/25

חדשות מעולם האוכל

דוניאנא  (צילום:  עוז אוחיון)

המסעדה האיקונית בצפון מתחדשת: "כל ביס יספר סיפור של ים"

מסעדת דוניאנא מעכו מציינת 20 שנות פעילות עם תפריט חדש ועונתי, לאחר השלמת עבודות שיפוץ רחבות היקף. המקום מציע חוויית אוכל מזרח־תיכונית לצד נוף של הים, החומות והנמל העתיק
מעריב אונליין / 01/12/2025 | 17:19
התאילנדית בשוק (צילום: בתיה גלעדי)

בלי טלפון ובלי משלוחים: התאילנדית החיפאית שעושה בית ספר לבנגקוק

בתיה גלעדי / 29/11/25
טאטאמי (צילום: יח"צ)

כן, זה אמיתי: האסייתית הכשרה שמתאימה גם לנשים בהריון

מעריב אונליין / 27/11/25
סיח. פתיחת שולחן (צילום: נדב יהלומי)

הכי לא שגרתי שיש: השיפודייה שמגישה את מה שאף אחד אחר לא מעז

אלון צרפתי / 27/11/25
אצל עובד בכפר (צילום: מאיה כהן)

מהכפר לעיר: "מפלצת השיפודים" של ישראל בדרך לכבוש את תל אביב

יניב גרנות, וואלה! אוכל / 26/11/25