פול ירוק 

מרכיבים:
בצל בינוני 
מעט שמן(בערך 2 כפות) 
2 כפות רסק עגבניות של טבע טרי
4 עגבניות טריות 
3 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פול ירוק של סנפרוסט

אופן ההכנה:
1. קוצצים בצל כמה שיותר קטן. 
2. מטגנים בצל עם שמן, עד להזהבה. 
3. מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים עד שתצא החמיצות מהרסק. 
4. טוחנים את העגבניות הטריות, ומוסיפים אל תוך הסיר. 
5. מוסיפים מלח, פלפל שחור, אבקת מרק ופפריקה מתוקה ומערבבים. 
6. מוסיפים מים רותחים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש. 
7. מוסיפים את הפול הקפוא. במידה ומשתמשים בפול טרי, יש לשטוף היטב ולחתוך לחתיכות קטנות.
8. מביאים שוב את הכל לרתיחה, ומנמיכים את האש. 
9. מבשלים על האש הנמוכה ביותר. ככל שהבישול איטי יותר ככה זה יותר טעים. יש אפשרות להשלים את הבישול בתנור, בחום נמוך של 125-130 מעלות. 

בתאבון!